Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raparperipaistos – rapsakan kuoren alla odottaa mehevä, rosmariinilla maustettu täyte

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Raparperipaistos on kesän helpoin jälkiruoka, joka maistuu koko perheelle! Raparperipaistos valmistetaan simppelisti nostalgisen omenapaistoksen tapaan. Tuore rosmariini tuo makumaailmaan omanlaisen vivahteensa.

11.6.2020
Reseptin ainekset
6-8 annosta
500 g
raparperin varsia
1
limen raastettu kuori ja mehu
2 rkl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1 ½ dl
fariinisokeria tai ruokosokeria
1 rkl
perunajauhoa
Muruseos
100 g
voita
3 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia)
1 dl
mantelirouhetta
¾ dl
ruokosokeria

Raparperipaistos – ohje:

  1. Kuori paksut raparperit ohuelti tarvittaessa. Pilko raparperit ja laita uunin kestävän vuoan pohjalle. Lisää mausteet ja perunajauhot ja sekoita.
  2. Sekoita muruseoksen ainekset keskenään nyppimällä. Ripottele muruseos raparperien päälle uunivuokaan tasaisesti.
  3. Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  4. Tarjoa raparperipaistos sellaisenaan tai vaniljajäätelön, -kastikkeen tai kermavaahdon kera.

Vinkit!

  • Voit säädellä raparperipaistoksen sokerin määrää oman maun mukaan. Sokerin sijaan myös hunaja ja siirappi sopivat makeutusaineeksi.
  • Testaa myös mehevä raparperipiirakka, joka on suosituin raparperiohjeemme vuodesta toiseen! Reseptillä leivot helposti pellillisen herkullista piirakkaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt