


Raparperiherkku, jossa maistuu inkivääri ja vanilja
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Tämä raparperiherkku on ihana kesäjälkkäri. Tee kullekin ruokailijalle oma annos.
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
raparperia
1 dl
sokeria
1
vaniljatanko
1 tl
raastettua tuoretta inkivääriä
2 dl
kuohukermaa
½ dl
rouhittuja manteleita
100 g
valmiita macaron-leivonnaisia
(esim. Pirkka macarons -pakaste)
1. Leikkaa huuhdellut raparperit 2 sentin paloiksi ja pane sokeri, halkaistu vaniljatanko sekä inkivääri kattilaan. Hauduta 10 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ja poista vaniljatanko.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon mantelirouhe sekä paloitellut macaronit. Annostele neljään annosmaljaan tai lasiin vuorotellen jääkaappikylmää raparperiseosta ja kermaseosta. Tarjoa raparperiherkku heti.
Vinkki!
Testaa myös mehevä raparperipiirakka, joka on suosituin raparperiohjeemme vuodesta toiseen! Reseptillä leivot helposti pellillisen herkullista piirakkaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat