Kotivinkki

Raparperiherkku, jossa maistuu inkivääri ja vanilja

50 min
0
0

Raparperiherkku, jossa maistuu inkivääri ja vanilja

Tämä raparperiherkku on ihana kesäjälkkäri. Tee kullekin ruokailijalle oma annos.
Teksti Lone Kjaer
Kuvat Tia Borgsmidt
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 250 graparperia
  • 1 dlsokeria
  • 1vaniljatanko
  • 1 tlraastettua tuoretta inkivääriä
  • 2 dlkuohukermaa
  • ½ dlrouhittuja manteleita
  • 100 gvalmiita macaron-leivonnaisia
  • (esim. Pirkka macarons -pakaste)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

1. Leikkaa huuhdellut raparperit 2 sentin paloiksi ja pane sokeri, halkaistu vaniljatanko sekä inkivääri kattilaan. Hauduta 10 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ja poista vaniljatanko.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon mantelirouhe sekä paloitellut macaronit. Annostele neljään annosmaljaan tai lasiin vuorotellen jääkaappikylmää raparperiseosta ja kermaseosta. Tarjoa raparperiherkku heti.

Suosittelemme myös näitä

Keikauskakku raparperista

Kinuski-raparperipiirakka

Maailman helpoin raparperihilloke

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä