Kotivinkki

Raparperiherkku, jossa maistuu inkivääri ja vanilja

50 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Tämä raparperiherkku on ihana kesäjälkkäri. Tee kullekin ruokailijalle oma annos.
0
0
Julkaistu: 29.5.2017


Ainekset (4 annosta)

  • 250 graparperia
  • 1 dlsokeria
  • 1vaniljatanko
  • 1 tlraastettua tuoretta inkivääriä
  • 2 dlkuohukermaa
  • ½ dlrouhittuja manteleita
  • 100 gvalmiita macaron-leivonnaisia
  • (esim. Pirkka macarons -pakaste)
Tulosta

1. Leikkaa huuhdellut raparperit 2 sentin paloiksi ja pane sokeri, halkaistu vaniljatanko sekä inkivääri kattilaan. Hauduta 10 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ja poista vaniljatanko.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon mantelirouhe sekä paloitellut macaronit. Annostele neljään annosmaljaan tai lasiin vuorotellen jääkaappikylmää raparperiseosta ja kermaseosta. Tarjoa raparperiherkku heti.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »