Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raparperichutney

49 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 48 h 30 min

Raparperichutney on makean mausteinen lisuke, joka maistuu esimerkiksi grillattujen pihvien, makkaran ja kasvisruokien kanssa.

21.7.2005
Reseptin ainekset
10 annosta
Raparperichutney
600 g
raparperia (kuorittuna, pilkottuna)
2
tuoretta chiliä
1
valkosipulinkynsi
1
sipuli
1 rkl
tuoretta inkivääriä
2½ dl
sokeria
½ tl
valkopippuria (kokonaisia)
1 tl
suolaa
½ dl
viinietikkaa
4
tähtianista

Raparperichutney – ohje:

  1. Mittaa raparperipalat kattilaan. Halkaise chilipaprikat, poista siemenet ja silppua puolikkaat. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi, sipuli ja inkivääri. Pane silput, sokeri, valkopippurit, suola, etikka ja tähtianikset raparperipalojen päälle kattilaan.
  2. Kypsennä chutney miedolla lämmöllä hauduttaen noin 30 minuuttia. Kaada puhtaaseen lasipurkkiin, sulje ja jäähdytä. Nosta jääkaappiin ja anna maustua vähintään pari päivää.
  3. Chutneyn maku syvenee säilytyksen aikana. Syö raparperichutney grilliruokien, kuten pihvien, makkaroiden ja broilerin kanssa tai mausta sillä lihapatoja tai kastikkeita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt