Maku

Raparperi-tuorejuustokakku

1 h 10 min
5
4

Tämä pieni kahvikakku valmistetaan leipävuokaan, jossa se kypsyy mehukkaaksi eikä ollenkaan kuivakakkumaisen murenevaksi. Kakku saa makunsa voissa ja fariinisokerissa paistetusta raparperista sekä muskottipähkinästä, ja tuorejuustoisen tahmea keskusta on kakun paras osa.
Tulosta
Kuvat Lunni leipoo

Ainekset (10 palaa)

Taikina

  • 85 gvoita
  • 1 dlsokeria
  • 2 kplmunaa
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1 dlmaitoa
  • 200 graparperia
  • 1 rklvoita
  • 1 rklfariinisokeria
  • 1/2 tljauhettua muskottipähkinää

Tuorejuustotäyte

  • 100 gtuorejuustoa
  • 2 rklsokeria
  • 1/2 kplmunaa

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN1 h
MITÄ PIDIT?
5