Maku

Raparperi-pekonipiirakka

2 h
4.2
5

Kokeile raparperia myös suolaiseen leivontaan! Raparperin raikkaankirpeä maku toimii mainiosti pekonin kanssa.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (12 palaa)

  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 tlleivinjauhetta
  • 100 gvoita
  • 50 gjuustoa (pecorino, raastettuna)
  • 2 rklvettä

Täyte

  • 170 gpekonia
  • 300 gkesäkurpitsaa
  • 200 graparperia
  • 1/2 dltuoretta timjamia (hienonnettuna)
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 dlkuohukermaa
  • 3 kplmunaa
  • 100 gjuustoa (pecorino, raastettuna)
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

2 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h 30 min
MITÄ PIDIT?
4.2