Maku

Raparperibriossit

1 h 40 min
LA
MA
5
0

Raparperibriossit on leivottu mantelimaitoon, mikä tekee niistä entistäkin mehevämpiä. Ota resepti talteen ja nauti ihanista raparperiherkuista!
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (12 kpl)

Briossit

  • 2 dlmantelimaitoa
  • 25 ghiivaa
  • 1 kplmunaa
  • 1 kplvalkuaista
  • 3/4 dlsokeria
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlkardemummaa
  • 8 dlvehnäjauhoja
  • 150 gmargariinia (rasvaa 60 %) (maidoton, esim. Keiju sininen rasia)

Raparperitäyte

  • 150 gmantelimassaa
  • 300 graparperia
  • 1 rklmargariinia (rasvaa 60 %) (maidoton, Keiju sininen rasia)
  • 3/4 dlfariinisokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 1/4 tlinkivääriä

Voiteluun

  • 1 kplkeltuaista
  • 1 dlmantelilastuja

Tee näin

1 h 40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN1 h
MITÄ PIDIT?
5