


Raparperi-kookosmuffinit
55 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 25 min
Reseptin ainekset
12 kpl
Taikina
2 kpl
munaa
1 1/2 dl
sokeria
2 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
perunajauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1 dl
kuohukermaa
3 dl
raparperia (paloina)
Kuorrutus
2 1/2 dl
kookoshiutaleita
1 kpl
munaa
1 dl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1 dl
sokeria
1 tl
sitruunamehua
Raparperi-kookosmuffinit – ohje:
- Aloita raparperi-kookosmuffinien valmistus vatkaamalla huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Siivilöi jauhoseos muna-sokerivaahtoon. Lisää rasva ja kerma. Sekoita varovasti tasaiseksi. Kääntele lopuksi joukkoon raparperipalat.
- Asettele 12 isoa, paperista muffinivuokaa pellille. Jaa taikina vuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.
- Valmista sillä välin kuorrutus sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Ota raparperimuffinit hetkeksi pois uunista, jaa ja levitä kookosseos niiden päälle. Paista vielä noin 10 minuuttia, kunnes kookostäyte on saanut kauniin ruskean värin.
- Tarjoa raparperi-kookosmuffineita kesäisissä juhlissa. Parhaimmillaan raparperi-kookosmuffinit ovat vastapaistettuina.
Vinkki!
Kokeile myös mehevää raparperipiirakkaa, joka on suosituin raparperiohjeemme vuodesta toiseen! Reseptillä leivot helposti pellillisen herkullista piirakkaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat