Maku

Raparperi-juustokakku

25 h 15 min
4.15
30

Rakastu raparperi-juustokakkuun! Lukijamme kehittelemän hurmaavan kesäisen juustokakun sitkeänmurea keksipohja, kaksi täytekerrosta ja herkän valkoinen smetanapinta ovat kerrassaan kielenvievä yhdistelmä.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (15 annosta)

Pohja

  • 100 gvoita
  • 1 3/4 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 dlsokeria

Täyte

  • 350 graparperia (tuoretta, paloina)
  • 1 1/4 dlsokeria
  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 400 gtuorejuustoa (vähälaktoosinen) (maustamaton)
  • 1 dlsokeria
  • 2 kplmunaa

Kuorrutus

  • 200 gsmetanaa (Deliciest, 20 % rasvaa)
  • 4 rklsokeria
  • 1 - 2 tlvaniljasokeria

Tee näin

25 h 15 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN24 h 45 min
MITÄ PIDIT?
4.15