Maku

Ranskalainen kala-äyriäiskeitto (Bouillabaisse)

1 h
MU
GL
4.1
8


 

Tulosta
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (6 annosta)

  • 1/4 dlrypsiöljyä
  • 4 kplvalkosipulinkynttä (silputtuna)
  • 7 1/2 dlkuivaa valkoviiniä
  • 500 gsinisimpukoita
  • 1 kplsipulia (silputtuna)
  • 1/4 dltomaattipyreetä
  • 1/2 tlpiparjuuritahnaa
  • 1 rklsokeria
  • 10 dlkalalientä
  • 1/2 dlkalafondia
  • 400 gperunaa (kuorittuina ja paloiteltuina)
  • 120 gporkkanaa (baby)
  • 1 1/2 dlruokakermaa
  • 2 rklvoita
  • 1/2 tlsuolaa
  • 3 gsahramia
  • 1 kpllaakerinlehteä
  • 3 rklpersiljaa
  • 1 tlmustapippuria (kokonaisia)
  • 300 glohta (isohkoiksi kuutioiksi leikattuna)
  • 100 gkatkarapuja (pakaste)
  • 100 gjättikatkaravunpyrstöjä
  • 500 gkuhaa (fileinä)
  • 1 rkltuoretta tilliä (silputtuna)

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN1 h
MITÄ PIDIT?
4.1