Sekoita kuivat aineet. Kuutioi margariini ja nypi jauhojen kanssa murumaiseksi.
Sekoita jogurtti ja vesi. Sekoita seos kuiviin aineisiin nopeasti, mutta älä vaivaa. Muotoile taikinasta litteä pallo, kelmuta ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Kuori raitajuuret ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi.
Kauli pohja ympyräksi (noin ø 30 cm) leivinpaperin päällä pellillä jauhojen avulla. Levitä ranskankerma pohjalle niin, että reunoille jää noin 5 cm tilaa. Pane raitajuuret limittäin kerman päälle.
Sekoita öljy, valkosipuli ja mausteet. Kaada öljy raitajuurien päälle. Nosta reunat piirakan päälle, voitele kauramaidolla ja ripottele päälle siemeniä.
Paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Murustele feta piirakan päälle (säästä vähän pinnalle) ja paista vielä 15 minuuttia. Murustele loppu feta piirakalle. Tarjoa lämpimänä.