Hyvästi mauton ja kumimainen tofu! Hittitaktiikalla valmistat täydellisen rapeaa ja maukasta tofua
vegaani
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Raastettu tofu maistuu taivaalliselta tacojen täytteenä sekä esimerkiksi salaatin, pastan tai nuudeleiden kanssa. Yksinkertaisen nerokas valmistustapa tekee tofusta erityisen maukasta. Nappaa ohje!

Reseptin ainekset 4
1 pkt (250-270 g)maustamatonta tofua
1–2 valkosipulinkynttä
2 tl raastettua inkivääriä
1 tlruoko- tai fariinisokeria
1 ½ rklseesamiöljyä
2 rklsoijakastiketta
2 tlgochujang -tahnaa
Raastettu tofu – ohje:
- Kääri tofu talouspaperiin tai puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen. Laita päälle paino ja anna kuivua noin 15 minuuttia.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki mausteet keskenään.
- Raasta tofu karkeaksi raasteeksi. Sekoita joukkoon mausteet ja laita seos uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kääntele tofuraastetta paistamisen puolessa välissä.
- Tarjoa tacotäytteenä sekä esimerkiksi salaatin, pastan tai nuudeleiden kanssa.