


Hyvästi mauton ja kumimainen tofu! Hittitaktiikalla valmistat täydellisen rapeaa ja maukasta tofua
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Raastettu tofu maistuu taivaalliselta tacojen täytteenä sekä esimerkiksi salaatin, pastan tai nuudeleiden kanssa. Yksinkertaisen nerokas valmistustapa tekee tofusta erityisen maukasta. Nappaa ohje!
Reseptin ainekset
4
1 pkt (250-270 g)
maustamatonta tofua
1–2
valkosipulinkynttä
2 tl
raastettua inkivääriä
1 tl
ruoko- tai fariinisokeria
1 ½ rkl
seesamiöljyä
2 rkl
soijakastiketta
2 tl
gochujang -tahnaa
Raastettu tofu – ohje:
- Kääri tofu talouspaperiin tai puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen. Laita päälle paino ja anna kuivua noin 15 minuuttia.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki mausteet keskenään.
- Raasta tofu karkeaksi raasteeksi. Sekoita joukkoon mausteet ja laita seos uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kääntele tofuraastetta paistamisen puolessa välissä.
- Tarjoa tacotäytteenä sekä esimerkiksi salaatin, pastan tai nuudeleiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat