3,4(7)
Hyvästi mauton ja kumimainen tofu! Hittitaktiikalla valmistat täydellisen rapeaa ja maukasta tofua
Vegaaninen
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Raastettu tofu maistuu taivaalliselta tacojen täytteenä sekä esimerkiksi salaatin, pastan tai nuudeleiden kanssa. Yksinkertaisen nerokas valmistustapa tekee tofusta erityisen maukasta. Nappaa ohje!
15.11.2022
 |
Maku
Reseptin ainekset
4
1 pkt (250-270 g)maustamatonta tofua
1–2 valkosipulinkynttä
2 tl raastettua inkivääriä
1 tlruoko- tai fariinisokeria
1 ½ rklseesamiöljyä
2 rklsoijakastiketta
2 tlgochujang -tahnaa

Raastettu tofu – ohje:

  1. Kääri tofu talouspaperiin tai puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen. Laita päälle paino ja anna kuivua noin 15 minuuttia.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki mausteet keskenään.
  3. Raasta tofu karkeaksi raasteeksi. Sekoita joukkoon mausteet ja laita seos uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle.
  4. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kääntele tofuraastetta paistamisen puolessa välissä.
  5. Tarjoa tacotäytteenä sekä esimerkiksi salaatin, pastan tai nuudeleiden kanssa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo