Maku

Purjo-poro-sienipiiras

45 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
20 min
0
0
Julkaistu: 12.7.2005


Ainekset (25 palaa)

  • 400 gruis-perunataikinaa (pakaste)

Täyte

  • 200 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raasteena)
  • 1/2 kplpurjoa
  • 170 gtuoreita herkkusieniä
  • 1 rklruokaöljyä
  • 1 rkltuoretta rosmariinia (silputtuna)
  • 1 tlroseepippuria
  • 1/4 tlsuolaa
  • 50 gkylmäsavustettua poroa
Tulosta

Kauli sulanut taikinapala leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi ja nosta pellille.

Levitä puolet juustoraasteesta taikinalevylle.

Silppua halkaistu, huuhdeltu purjo ja viipaloi sienet. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kääntele kasviksia siinä hetken. Mausta seos ja levitä se taikinalevylle.

Pilko kylmäsavuporo ja levitä tasaisesti taikinalevylle. Ripottele loppu juustoraaste piirakan päälle ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia. Koristele halutessasi rosmariinitupsuilla.

•Leivinpaperi pysyy kaulittaessa paikoillaan, kun levität paperin alle kostean pyyhkeen tai pari palaa märkää talouspaperia.

Kommentoi »