Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Puolukkamoussekakku

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Kinuskinen keksipohja ja runsaasti puolukkaa sisältävä mousse muodostavat vastustamattoman makuparin.

29.9.2017
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
10 kpl
Digestive-keksejä
1/2 dl
kinuskikastiketta
1/8 tl
suolaa
Täyte
4 dl
kuohukermaa
5 dl
puolukoita
2 dl
tomusokeria
5 kpl
liivatelehteä
Pinta
2 dl
puolukoita
1 dl
tomusokeria
1 kpl
liivatetta

Puolukkamoussekakku – ohje:

Valmista pohja murskaamalla keksit. Lisää joukkoon kinuskikastike ja ripaus suolaa. Leikkaa irtopohjavuoan (24cm) pohjalle pala leivinpaperia. Painele keksimurut tiiviisti vuoan pohjalle ja nosta jääkaappiin odottamaan.

Laita liivatelehdet kylmään veteen. Vaahdota kuohukerma. 

Soseuta puolukat ja mausta tomusokerilla. Nosta liivalehdet mikron kestävään kulhoon puristamatta niistä ylimääräisiä vesiä. Kuumenna mikrossa kunnes liivatelehdet ovat sulaneet ja kaada ne puolukkasoseen joukkoon. (Voit kuumentaa liivatelehdet myös kattilassa tilkassa vettä.)

Yhdistä kermavaahto ja puolukkasose. Kaada mousse irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ja tasoita pinta. Anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa.

Valmista puolukkamoussekakun pinta soseuttamalla puolukat. Mausta sose tomusokerilla ja lisää joukkoon yksi liivatelehti. Levitä sose kakun pintaan ja laita takaisin jääkaappiin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt