Maku

Puolukka-punasipulihillo

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Puolukka ja punasipuli ne yhteen sopii! Ihana hillo maistuu lampaan ja riistan kera.
GL
KA
LA
MA
MU
4.1
4
Julkaistu: 5.12.2011


Reseptin ainekset (10 annosta)

  • 200 gpuolukoita (pakaste)
  • 2 kplpunasipulia (silputtuna)
  • 1 dlvettä
  • 1 1/2 dlhillosokeria
  • 1 tlbalsamiviinietikkaa
  • 1/4 tlsuolaa
Tulosta

Puolukka-punasipulihillo valmistuu näin:

Kumoa kattilaan puolukat ja sipulit. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon hillosokeri, etikka ja suola. Keitä vielä 10 minuuttia.

Puolukka-punasipulihillo jähmettyy jäähtyessään sopivan sakeaksi. Tarjoa puolukka-punasipulihilloa lammas- ja riistaruokien kera.

4 kommenttia