Maku

Puolukka-punasipulihillo

20 min
4.6
4

Puolukka-punasipulihillo

GL
KA
LA
MA
MU
4
4.6
Puolukka ja punasipuli ne yhteen sopii! Ihana hillo maistuu lampaan ja riistan kera.
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 200 gpuolukoita (pakaste)
  • 2 kplpunasipulia (silputtuna)
  • 1 dlvettä
  • 1 1/2 dlhillosokeria
  • 1 tlbalsamiviinietikkaa
  • 1/4 tlsuolaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Puolukka-punasipulihillo valmistuu näin:

Kumoa kattilaan puolukat ja sipulit. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon hillosokeri, etikka ja suola. Keitä vielä 10 minuuttia.

Puolukka-punasipulihillo jähmettyy jäähtyessään sopivan sakeaksi. Tarjoa puolukka-punasipulihilloa lammas- ja riistaruokien kera.

MITÄ PIDIT?
4.6
Katso myös nämä