


Puolukka-punasipulihillo
20 min
Puolukka ja punasipuli ne yhteen sopii! Ihana hillo maistuu lampaan ja riistan kera.
Reseptin ainekset
10 annosta
200 g
puolukoita (pakaste)
2 kpl
punasipulia (silputtuna)
1 dl
vettä
1 1/2 dl
hillosokeria
1 tl
balsamiviinietikkaa
1/4 tl
suolaa
Puolukka-punasipulihillo valmistuu näin:
Kumoa kattilaan puolukat ja sipulit. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä 5 minuuttia.
Sekoita joukkoon hillosokeri, etikka ja suola. Keitä vielä 10 minuuttia.
Puolukka-punasipulihillo jähmettyy jäähtyessään sopivan sakeaksi. Tarjoa puolukka-punasipulihilloa lammas- ja riistaruokien kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat