


Puolukkahyytelö
1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Puolukkahyytelö käy mainiosti esimerkiksi erilaisten liharuokien kanssa. Mausta puolukkahyytelö maustepippurilla ja rosmariinilla.
Reseptin ainekset
1 annos
5 dl
puolukkamehua
1 rkl
maustepippuria (rouhittuna)
10 g
tuoretta rosmariinia (kokonaista oksaa)
330 g
hillosokeria (DanSukker hillo-marmeladisokeria)
Lopuksi
1 rkl
maustepippuria (rouhittuna)
Puolukkahyytelö – ohje:
- Mittaa kattilaan puolukkamehu, pippurirouhe ja rosmariininoksat. Kuumenna ja hauduta makuja kannen alla noin 15 minuuttia hiljaa poreillen.
- Poista rosmariinit. Vatkaa joukkoon hillo-marmeladisokeri. Keitä vielä 5–10 minuuttia välillä sekoitellen.
- Jäähdytä hetki ja jaa hyytelö puhtaisiin purkkeihin. Ripottele pinnalle vielä maustepippurirouhetta ja muutama rosmariininlehti.
- Sulje purkit ja säilytä puolukkahyytelö jääkaapissa.
Vinkit!
- Tarjoa puolukkahyytelöä liharuokien seurana.
- Kokeile hyytelön mausteena myös roseepippuria ja timjamia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat