Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Puolukkahyytelö

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Puolukkahyytelö käy mainiosti esimerkiksi erilaisten liharuokien kanssa. Mausta puolukkahyytelö maustepippurilla ja rosmariinilla.

25.6.2014
Reseptin ainekset
1 annos
5 dl
puolukkamehua
1 rkl
maustepippuria (rouhittuna)
10 g
tuoretta rosmariinia (kokonaista oksaa)
330 g
hillosokeria (DanSukker hillo-marmeladisokeria)
Lopuksi
1 rkl
maustepippuria (rouhittuna)

Puolukkahyytelö – ohje:

  1. Mittaa kattilaan puolukkamehu, pippurirouhe ja rosmariininoksat. Kuumenna ja hauduta makuja kannen alla noin 15 minuuttia hiljaa poreillen.
  2. Poista rosmariinit. Vatkaa joukkoon hillo-marmeladisokeri. Keitä vielä 5–10 minuuttia välillä sekoitellen.
  3. Jäähdytä hetki ja jaa hyytelö puhtaisiin purkkeihin. Ripottele pinnalle vielä maustepippurirouhetta ja muutama rosmariininlehti.
  4. Sulje purkit ja säilytä puolukkahyytelö jääkaapissa.

Vinkit!

  • Tarjoa puolukkahyytelöä liharuokien seurana.
  • Kokeile hyytelön mausteena myös roseepippuria ja timjamia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt