Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Puolukka-hunajaleipä

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
10.12.2012
Reseptin ainekset
20 viipaletta
2 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 dl
grahamjauhoja
1 dl
ruisjauhoja (Korpelan mylly)
1 rkl
leivinjauhetta
1 tl
suolaa
1 dl
hilloa (puolukka)
1/2 dl
puolukoita (pakaste)
1/2 dl
hunajaa
2 1/2 dl
vettä

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Voitele noin litran vetoinen leipävuoka. Leikkaa pohjan kokoinen leivinpaperipala ja kiinnitä se vuokaan.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää puolukkahillo, puolukat, hunaja ja vesi. Sekoita taikina tasaiseksi, vältä turhaa sekoittamista.

Paista puolukka-hunajaleipää 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 1 tunti. Anna puolukka-hunajaleivän jäähtyä täysin ennen leikkaamista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt