Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punajuuritartar – paahdetuista juureksista syntyy illanistujaisten maistuva pikkupala

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Punajuuritartar tehdään uunissa paahdetuista punajuurista, jotka yhdistetään kevät- ja ruohosipuliin sekä sinappiin, hunajaan ja muihin mausteisiin. Tarjoile punajuuritartar ruisnappien tai -leivän päällä.

1.12.2020
Reseptin ainekset
4–6 annosta
6
keskikokoista punajuurta
¼
pieni punasipuli
1
kevätsipuli
1 tl
pikkukapriksia
2 rkl
ruohosipulia (hienonnettua)
1 rkl
dijoninsinappia
1 rkl
Worcestershire-kastiketta
1 tl
juoksevaa hunajaa
2 tl
oliiviöljyä
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Tarjoiluun
ruisnappeja tai -leipää

Punajuuritartar – ohje:

  1. Kuori punajuuret. Paahda ne kypsiksi 200-asteisessa uunissa (45 minuuttia–1 tunti koosta riippuen). Anna jäähtyä. Kuori ja kuutioi hyvin pieniksi paloiksi.
  2. Kuori ja leikkaa sipuli pienenpieniksi paloiksi. Viipaloi kevätsipuli. Yhdistä ne punajuurten, kapristen ja ruohosipulin kanssa. Sekoita sinappi, Worcestershire-kastike, öljy, suola ja pippuri keskenään. Sekoita muiden aineiden joukkoon.
  3. Lusikoi punajuuritartaria leiville. Voit halutessasi sipaista alle smetanaa tai voita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt