


Punajuurisalaatti tuoreilla yrteillä
1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min
Punajuurista, punakaalista ja omenoista valmistuu hurmaavan värinen salaatti grillatun lihan kaveriksi. Tuoreet yrtit viimeistelevät raikkaan punajuurisalaatin.
Reseptin ainekset
4 annosta
3 kpl
punajuurta
500 g
punakaalia
2 kpl
omenaa
1 dl
sitruunamehua
3 rkl
oliiviöljyä
1/4 dl
tuoretta minttua
1/4 dl
persiljaa
1/4 dl
tuoretta tilliä
1/4 dl
tuoretta basilikaa
Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi (noin 45 minuuttia) ja jäähdytä ne kylmässä vedessä.
Huuhtele ja silppua punakaali. Kuori ja raasta omenat. Sekoita kaalisuikaleet ja omenaraaste.
Lisää sitruunamehu ja oliiviöljy ja sekoita.
Kuori punajuuret ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaatin ainekset ja viimeistele tuoreilla yrteillä.
Tarjoa esimerkiksi grillatun possun sisäfileen ja vaahterasiirappisen bbq-kastikkeen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat