Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punajuuri-lohipasta – upean purppurainen, piparjuurella maustettu pasta hellii makuhermoja

50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min

Punajuuri-lohipasta lumoaa purppuraisella värillä ja lyömättömällä maullaan. Lisäpotkua tuo kastikkeeseen sekoitettava piparjuuritahna. Tätä on pakko kokeilla!

6.8.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
kylmäsavulohta
1 dl
tilliä
1
parsakaali
2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
400 g
pastaa (esim. fusilli)
Punajuurikastike
2
punajuurta
1 rkl
oliiviöljyä
2–3 tl
piparjuuritahnaa
½ dl
pastan keitinlientä

Punajuuri-lohipasta – ohje:

  1. Tee ensin pastaan sekoitettava punajuurikastike. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja soseuta öljyn kanssa. Mausta sose piparjuuritahnalla.
  2. Silppua lohi, hienonna tilli. Jaa parsakaali kukinnoiksi ja höyrytä kukinnot kypsiksi vähässä suolalla maustetussa vedessä. Silppua sipulit ja kuullota ne pehmeiksi öljytilkassa.
  3. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Ohenna punajuurisose tilkalla pastan keitinlientä. Sekoita punajuurisose, kasvikset ja sipulit pastan joukkoon. Jaa pasta-annokset lautasille. Lisää päälle lohipalat ja tillisilppu.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt