


Punajuuri-lohipasta – upean purppurainen, piparjuurella maustettu pasta hellii makuhermoja
50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min
Punajuuri-lohipasta lumoaa purppuraisella värillä ja lyömättömällä maullaan. Lisäpotkua tuo kastikkeeseen sekoitettava piparjuuritahna. Tätä on pakko kokeilla!
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
kylmäsavulohta
1 dl
tilliä
1
parsakaali
2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
400 g
pastaa (esim. fusilli)
Punajuurikastike
2
punajuurta
1 rkl
oliiviöljyä
2–3 tl
piparjuuritahnaa
½ dl
pastan keitinlientä
Punajuuri-lohipasta – ohje:
- Tee ensin pastaan sekoitettava punajuurikastike. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja soseuta öljyn kanssa. Mausta sose piparjuuritahnalla.
- Silppua lohi, hienonna tilli. Jaa parsakaali kukinnoiksi ja höyrytä kukinnot kypsiksi vähässä suolalla maustetussa vedessä. Silppua sipulit ja kuullota ne pehmeiksi öljytilkassa.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Ohenna punajuurisose tilkalla pastan keitinlientä. Sekoita punajuurisose, kasvikset ja sipulit pastan joukkoon. Jaa pasta-annokset lautasille. Lisää päälle lohipalat ja tillisilppu.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
