Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Arki-iltojen ihmevuoka! Ihanan simppeli punajuuri-gnocchivuoka valmistuu hetkessä uuniin

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Punajuuri-gnocchivuoka on todellinen joka hetken vuoka! Gnocchit ja punajuuri ovat täydellinen parivaljakko, joiden liittoa hunaja ja balsamiviinietikka korostavat.

12.10.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
4−5 (500 g)
punajuurta
2
punasipulia
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
3 rkl
hunajaa
4 rkl
balsamiviinietikkaa
1 rkl
timjamia hienonnettuna
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 pkt (500 g)
perunagnoccheja
50 g
parmesaanijuustoa

Punajuuri-gnocchivuoka – ohje:

  1. Kuori punajuuret ja viipaloi ne ohuiksi siivuiksi. Siirrä vuokaan. Kuori ja lohko punasipulit. Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne muutamaan osaan. Lisää päälle öljy, hunaja, balsamietikka ja timjami. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Lisää gnocchit ja kääntele ne punajuurten joukkoon. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia.
  3. Raasta parmesaani ja lisää se valmiin ruoan päälle. Koristele punajuuri-gnocchivuoka halutessasi timjamilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt