Maku

Arki-iltojen ihmevuoka! Ihanan simppeli punajuuri-gnocchivuoka valmistuu hetkessä uuniin

1 h
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
45 min
Punajuuri-gnocchivuoka on todellinen joka hetken vuoka! Gnocchit ja punajuuri ovat täydellinen parivaljakko, joiden liittoa hunaja ja balsamiviinietikka korostavat.
KA
4.7
0
Julkaistu: 12.10.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 4−5 (500 g) punajuurta
  • 2punasipulia
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 3 rklhunajaa
  • 4 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1 rkltimjamia hienonnettuna
  • 1 tlsuolaa
  • ½mustapippuria
  • 1 pkt (500 g) perunagnoccheja
  • 50 g parmesaanijuustoa
Tulosta

Punajuuri-gnocchivuoka valmistuu näin:

  1. Kuori punajuuret ja viipaloi ne ohuiksi siivuiksi. Siirrä vuokaan. Kuori ja lohko punasipulit. Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne muutamaan osaan. Lisää päälle öljy, hunaja, balsamietikka ja timjami. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Lisää gnocchit ja kääntele ne punajuurten joukkoon. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia.
  3. Raasta parmesaani ja lisää se valmiin ruoan päälle. Koristele punajuuri-gnocchivuoka halutessasi timjamilla.

Kommentoi »