


Arki-iltojen ihmevuoka! Ihanan simppeli punajuuri-gnocchivuoka valmistuu hetkessä uuniin
1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min
Punajuuri-gnocchivuoka on todellinen joka hetken vuoka! Gnocchit ja punajuuri ovat täydellinen parivaljakko, joiden liittoa hunaja ja balsamiviinietikka korostavat.
Reseptin ainekset
4 annosta
4−5 (500 g)
punajuurta
2
punasipulia
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
3 rkl
hunajaa
4 rkl
balsamiviinietikkaa
1 rkl
timjamia hienonnettuna
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 pkt (500 g)
perunagnoccheja
50 g
parmesaanijuustoa
Punajuuri-gnocchivuoka – ohje:
- Kuori punajuuret ja viipaloi ne ohuiksi siivuiksi. Siirrä vuokaan. Kuori ja lohko punasipulit. Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne muutamaan osaan. Lisää päälle öljy, hunaja, balsamietikka ja timjami. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Lisää gnocchit ja kääntele ne punajuurten joukkoon. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia.
- Raasta parmesaani ja lisää se valmiin ruoan päälle. Koristele punajuuri-gnocchivuoka halutessasi timjamilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat