Punajuuricarpaccio – simppelissä alkuruoassa lumoaa punajuuren, vuohenjuuston ja mintun makutrio
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Punajuuricarpaccio on näyttävä mutta silti helposti valmistettava alkuruoka. Esikeitetyistä punajuurista veistellyt ohuet viipaleet saavat seurakseen vuohenjuustoa, balsamicoa, minttua sekä saksanpähkinöitä.
KA
GL
MU
3.5
Kuvat
Julkaistu 23.12.2019

Punajuuricarpaccio – simppelissä alkuruoassa lumoaa punajuuren, vuohenjuuston ja mintun makutrio
Reseptin ainekset (4 annosta)
Punajuuricarpaccio
- 500 gpunajuuria (esikeitettyjä)
- 2 rklbalsamicokastiketta
- 1 rkloliiviöljyä
- sormisuolaa
- 1pieni punasipuli
- 1 dltuoretta minttua
- 1 dlsaksanpähkinöitä
- 200 gvuohenjuustoa
Punajuuricarpaccio – ohje:
- Leikkaa keitetyt punajuuret ohuiksi viipaleiksi ja levitä laakealle tarjoiluastialle. Valuta päälle balsamicokastiketta ja oliiviöljyä sekä ripaus sormisuolaa.
- Kuori punasipuli ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi renkaiksi. Hienonna mintunlehdet ja saksanpähkinät.
- Murustele vuohenjuustoa punajuuriviipaleiden päälle. Lisää päälle punasipulirenkaat, minttua ja saksanpähkinät.