


Punajuuricarpaccio – simppelissä alkuruoassa lumoaa punajuuren, vuohenjuuston ja mintun makutrio
10 min
Punajuuricarpaccio on näyttävä mutta silti helposti valmistettava alkuruoka. Esikeitetyistä punajuurista veistellyt ohuet viipaleet saavat seurakseen vuohenjuustoa, balsamicoa, minttua sekä saksanpähkinöitä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Punajuuricarpaccio
500 g
punajuuria (esikeitettyjä)
2 rkl
balsamicokastiketta
1 rkl
oliiviöljyä
sormisuolaa
1
pieni punasipuli
1 dl
tuoretta minttua
1 dl
saksanpähkinöitä
200 g
vuohenjuustoa
Punajuuricarpaccio – ohje:
- Leikkaa keitetyt punajuuret ohuiksi viipaleiksi ja levitä laakealle tarjoiluastialle. Valuta päälle balsamicokastiketta ja oliiviöljyä sekä ripaus sormisuolaa.
- Kuori punasipuli ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi renkaiksi. Hienonna mintunlehdet ja saksanpähkinät.
- Murustele vuohenjuustoa punajuuriviipaleiden päälle. Lisää päälle punasipulirenkaat, minttua ja saksanpähkinät.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat