Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punajuuricarpaccio – simppelissä alkuruoassa lumoaa punajuuren, vuohenjuuston ja mintun makutrio

10 min

Punajuuricarpaccio on näyttävä mutta silti helposti valmistettava alkuruoka. Esikeitetyistä punajuurista veistellyt ohuet viipaleet saavat seurakseen vuohenjuustoa, balsamicoa, minttua sekä saksanpähkinöitä.

23.12.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Punajuuricarpaccio
500 g
punajuuria (esikeitettyjä)
2 rkl
balsamicokastiketta
1 rkl
oliiviöljyä
sormisuolaa
1
pieni punasipuli
1 dl
tuoretta minttua
1 dl
saksanpähkinöitä
200 g
vuohenjuustoa

Punajuuricarpaccio – ohje:

  1. Leikkaa keitetyt punajuuret ohuiksi viipaleiksi ja levitä laakealle tarjoiluastialle. Valuta päälle balsamicokastiketta ja oliiviöljyä sekä ripaus sormisuolaa.
  2. Kuori punasipuli ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi renkaiksi. Hienonna mintunlehdet ja saksanpähkinät.
  3. Murustele vuohenjuustoa punajuuriviipaleiden päälle. Lisää päälle punasipulirenkaat, minttua ja saksanpähkinät.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt