Maku

Punajuuri-carpaccio

0
0

Punajuuri-carpaccio

Mausta ohueksi siivutettu punajuuri sitruunamehulla ja balsamicolla. Tarjoile punajuurisiivut hyvän manchego-juuston, kapristen ja rucolan kanssa.
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplpunajuuria
  • 1/2 kplsitruunan mehu
  • 2 rklbalsamicoa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 rklkapriksia
  • rucolaa
  • manchego-juustoa (tai parmesaania)
  • kevätsipulin varsia (tai ruohosipulia)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuori, huuhtele ja kuivaa punajuuret. Siivuta ne hyvin ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai terävällä veitsellä.

Sekoita kulhossa punajuurisiivujen joukkoon sitruunamehu, balsamico ja oliiviöljy. Nosta tekeytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Nosta punajuuret tarjoilulautaselle. Ripottele päälle kapriksia, rucolaa ja silputtuja kevätsipulin varsia. Höylää pinnalle manchego-juustoa (tai parmesaania).

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä