3,5(6)
Punajuuricarpaccio – simppelissä alkuruoassa lumoaa punajuuren, vuohenjuuston ja mintun makutrio
Kasvis
Gluteeniton
Munaton
10 min
Punajuuricarpaccio on näyttävä mutta silti helposti valmistettava alkuruoka. Esikeitetyistä punajuurista veistellyt ohuet viipaleet saavat seurakseen vuohenjuustoa, balsamicoa, minttua sekä saksanpähkinöitä.
23.12.2019
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Punajuuricarpaccio
500 gpunajuuria (esikeitettyjä)
2 rklbalsamicokastiketta
1 rkloliiviöljyä
sormisuolaa
1pieni punasipuli
1 dltuoretta minttua
1 dlsaksanpähkinöitä
200 gvuohenjuustoa

Punajuuricarpaccio – ohje:

  1. Leikkaa keitetyt punajuuret ohuiksi viipaleiksi ja levitä laakealle tarjoiluastialle. Valuta päälle balsamicokastiketta ja oliiviöljyä sekä ripaus sormisuolaa.
  2. Kuori punasipuli ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi renkaiksi. Hienonna mintunlehdet ja saksanpähkinät.
  3. Murustele vuohenjuustoa punajuuriviipaleiden päälle. Lisää päälle punasipulirenkaat, minttua ja saksanpähkinät.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo