


Punainen pesto – täyteläinen tahna kohottaa ruoan kuin ruoan uudelle tasolle
5 min
Punainen pesto saa herkullisen makunsa aurinkokuivatuista tomaateista. Pesto sopii niin pastan, lihan kuin kalankin kanssa. Kokeile myös leivän levitteenä!
Reseptin ainekset
4 annosta
1 prk (280 g)
aurinkokuivattuja tomaatteja
1
valkosipulinkynsi
3 rkl
raastettua parmesaania
2 rkl
pinjansiemeniä
2 rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
kuivattua chiliä (muutama kierros myllystä)
sormisuolaa (halutessasi)
valkopippuria (muutama kierros myllystä)
noin 2 rkl
oliiviöljyä
Punainen pesto valmistuu näin:
- Laita valutetut tomaatit kuoritun valkosipulin kanssa tehosekoittimeen.
- Lisää parmesaani, pinjansiemenet, persilja ja mausteet. Surauta tahnaksi.
- Lisää sen verran oliiviöljyä, että punainen pesto on hieman juoksevaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat