Punainen pesto – täyteläinen tahna kohottaa ruoan kuin ruoan uudelle tasolle

5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
Punainen pesto saa herkullisen makunsa aurinkokuivatuista tomaateista. Pesto sopii niin pastan, lihan kuin kalankin kanssa. Kokeile myös leivän levitteenä!
LA
KA
GL
MU
3.7
0
Julkaistu: 18.1.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 1 prk (280 g)aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1valkosipulinkynsi
  • 3 rklraastettua parmesaania
  • 2 rklpinjansiemeniä
  • 2 rklhienonnettua lehtipersiljaa
  • kuivattua chiliä (muutama kierros myllystä)
  • sormisuolaa (halutessasi)
  • valkopippuria (muutama kierros myllystä)
  • noin 2 rkloliiviöljyä
Tulosta

Punainen pesto valmistuu näin:

  1. Laita valutetut tomaatit kuoritun valkosipulin kanssa tehosekoittimeen.
  2. Lisää parmesaani, pinjansiemenet, persilja ja mausteet. Surauta tahnaksi.
  3. Lisää sen verran oliiviöljyä, että punainen pesto on hieman juoksevaa.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää ideoita? Osta Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin inspiroiva Samassa liemessä -kirja Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU

Kommentoi »