3,7(7)
Punainen pesto – täyteläinen tahna kohottaa ruoan kuin ruoan uudelle tasolle
Laktoositon
Kasvis
Gluteeniton
Munaton
5 min
Punainen pesto saa herkullisen makunsa aurinkokuivatuista tomaateista. Pesto sopii niin pastan, lihan kuin kalankin kanssa. Kokeile myös leivän levitteenä!
18.1.2021
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
4 annosta
1 prk (280 g)aurinkokuivattuja tomaatteja
1valkosipulinkynsi
3 rklraastettua parmesaania
2 rklpinjansiemeniä
2 rklhienonnettua lehtipersiljaa
kuivattua chiliä (muutama kierros myllystä)
sormisuolaa (halutessasi)
valkopippuria (muutama kierros myllystä)
noin 2 rkloliiviöljyä

Punainen pesto valmistuu näin:

  1. Laita valutetut tomaatit kuoritun valkosipulin kanssa tehosekoittimeen.
  2. Lisää parmesaani, pinjansiemenet, persilja ja mausteet. Surauta tahnaksi.
  3. Lisää sen verran oliiviöljyä, että punainen pesto on hieman juoksevaa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo