Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Prunkan tarhan pehmeä omenakakku

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
15.11.2006
Reseptin ainekset
8 annosta
2 kpl
munaa
1 1/2 dl
sokeria
1/4 tl
suolaa
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
3 kpl
omenaa (viipaloituna)
1 dl
raesokeria
75 g
voita

Voitele ja korppujauhota Ø22 – 24 sentin, matalan kakkuvuoan tai irtopohjavuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista vuoan pohjan peittävä ympyrä.

Vatkaa munat, sokeri ja suola kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon jauho-leivinjauheseos.

Kaada taikina vuokaan. Asettele taikinan päälle omenaviipaleet. Ripottele raesokeri päälle. Höylää juustohöylällä jääkaappikylmä voi omenoiden päälle.

Paista omenakakkua 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä hammas- tai cocktailtikulla.

Irrota Prunkan tarhan omenakakku vuoasta hieman jäähtyneenä ja poista omenakakun pohjasta leivinpaperi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt