Kotivinkki

Possupata vaihe vaiheelta

0
0

Porsaanlapapalassa on mukana pieni luu, joka tuo runsaasti makua possupataan. Rasvakerros nahan alla pitää lihan mehevänä. Lapapalan sijaan possupadan voi valmistaa porsaan kaslerista eli luuttomasta niskapalasta.
Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat Sami Repo

Ainekset

  • 1 ½ kgporsaanlapaa
  • 3 kplporkkanaa
  • 2 kplpalsternakkaa
  • ½ (200–300 g)lanttua
  • 2 kplsipulia tai 4–6 pientä salottisipulia
  • 2 rklhunajaa
  • 2 rklvoita

Maustetahna:

  • 1sitruunan kuori
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rkltuoretta rosmariinia hienonnettuna
  • 3 rklrypsiöljyä
  • 1 rklsuolaa
  • 1 tlmustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0