Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Siskonmakkarapata

16.5.2010
Reseptin ainekset
6–8
yleisperunaa
pieni
purjo
3 dl
vettä
400 g
siskonmakkaroita
tuoretta persiljaa
suolaa
pippuria

Siskonmakkarapata – ohje:

  1. Kuumenna vesi kattilassa.
  2. Kuori ja paloittele perunat. Halkaise purjo, pese se hyvin ja hienonna suikaleiksi. Lisää perunat ja purjo kattilaan. Laita kansi kattilan päälle.
  3. Kun vesi kiehuu, puristele kattilaan siskonmakkaramykyjä.
  4. Kypsennä pataa noin 10 minuuttia kannen alla.
  5. Mausta siskonmakkarapata lopuksi hienonnetulla persiljalla, suolalla ja pippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt