Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porkkanaraastesämpylät

1 h 37 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 12 min

Porkkanaraastesämpylät valmistuvat nopeasti vaikka iltapalalle.

6.7.2017
Reseptin ainekset
18 kpl
Porkkanaraastesämpylät
5 dl
kevytmaitoa
25 g
tuorehiivaa
1/2 dl
sokeria
1/2 tl
suolaa
14 dl
vehnäjauhoja (noin)
3 kpl
porkkanaa (raastettuna)

Porkkanaraastesämpylät – ohje:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri ja suola.
  2. Alusta jauhoja taikinaan, kunnes se irtoaa käsistä ja kulhon reunoista. Jätä taikina niin löysäksi, kuin se työstämisen kannalta on mahdollista. Peittele kulho liinalla, ja jätä taikina kohoamaan noin puoleksi tunniksi.
  3. Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa sitä hetki. Jos se on hyvin löysää, vaivaa mukaan hiukan lisää jauhoja.
  4. Tee taikinasta pötkö ja jaa se 18 palaan. Muotoile palat sämpylöiksi ja nosta leivinpaperin päälle pellille. Peittele liinalla ja anna kohota vielä puoli tuntia.
  5. Paista kohonneita porkkanaraastesämpylöitä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt