Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porkkanakakku-kääretorttu – kääri klassikko rullalle!

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Porkkanakakku toimii myös kääretortun muodossa erittäin hyvin. Mikäli porkkanakakun paras osa on mielestäsi kuorrutus, niin tässä ohjeessa sitä on tosi paljon!

29.8.2019
Reseptin ainekset
15 palaa
Porkkanakakku-kääretorttu
2
munaa (huoneenlämpöistä)
2 dl
sokeria
100 g
voita (sulatettuna)
2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
kanelia
1 tl
kardemummaa
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
ruokasoodaa
2 dl
porkkanaraastetta (hienoksi raastettuna)
Täyte
100 g
voita (huoneenlämpöisenä)
400 g
tuorejuustoa (maustamatonta)
5 dl
tomusokeria

Porkkanakakku-kääretorttu – ohje:

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää voisula.
  2. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahdon joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi varovasti nostellen.
  3. Lisää lopuksi porkkanaraaste.
  4. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 200-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia. Jäähdytä.
  5. Valmista täyte. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto sekaisin. Lisää lopuksi tomusokeri. Nosta täyte jääkaappiin odottamaan.
  6. Levitä täyte tasaisesti jäähtyneelle pohjalle. Kääri tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla ja kääräise torttu lopuksi leivinpaperiin.
  7. Siirrä porkkanakakku-kääretorttu jääkaappiin maustumaan vähintään muutamaksi tunniksi.

Vinkki!

Maistuisiko myös tavallinen porkkanakakku? Kurkkaa suosittu Tiinan mehevä porkkanakakku!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt