Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Poks, tämä on popcorn-jäätelöpiirakka! Juhlaherkku syntyy itse tehdystä mansikkajäätelöstä, poppareista ja valkosuklaasta

10 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 h 0 min

Popcorneista ja mansikkajäätelöstä valmistettu piirakka on näyttävä juhlaherkku. Popparit ja pinkki suklaa tekevät jäätelöpiirakasta iloisen poksahtelevan!

8.4.2024
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja ja kansi
2 l (90 g)
popcorneja (kevyesti suolattuja )
75 g
voita
200 g
valkosuklaata
nonparelleja
Täyte
250 g
pakastemansikoita
3 dl
kuohukermaa
1 tlk (397 g)
kondensoitua maitoa
Pinnalle
50 g
ruby-suklaata

Popcorn-jäätelöpiirakka – ohje:

  1. Valmista popcornit pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä valmiita popcorneja.
  2. Mittaa isoon kattilaan voi ja paloiteltu valkosuklaa. Sulata miedolla lämmöllä sekoitellen. Nosta levyltä. Sekoita popcornit suklaasulaan.
  3. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 24 cm) pohjan ja reunan väliin.
  4. Levitä ⅔ popcornseoksesta pohjalle. Levitä loput popcornit ilmavasti toisen irtopohjavuoan pyöreän pohjan päälle, näin saat helposti samankokoisen kannen kakkuun. Siirrä jääkaappiin.
  5. Vatkaa kerma kulhossa kuohkeaksi. Soseuta kohmeiset mansikat. Sekoita kondensoitu maito ja mansikkasose vaahtoon.
  6. Kaada jäätelöseos popcornpohjan päälle. Anna jäätyä yön yli pakastimessa.
  7. Irrota jäätelöpiirakka vuoasta ja nosta popcornlevy piirakan päälle. Paloittele ruby-suklaa kulhoon ja sulata varovasti mikrossa. Lusikoi suklaaraitoja piirakan päälle. Viimeistele nonparelleilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt