5(3)
Pollo limenello on kevään pirtein pasta! Raikkaan jogurttikastikkeen maustavat lime, sitruuna ja persilja
Munaton
20 min
Sitruunapastan serkku pollo limenello eli lime-kanapasta on helppo ja nopea valmistaa: sekoita kastike pastan kiehuessa, paista kanapalat ja sekoita kaikki ainekset pannulla kirpakan täyteläiseksi ateriaksi.
14.3.2023
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (340 g)broilerin ohutleikkeitä
300 g pastaa
2 rkloliiviöljyä
½ tl kurkumaa
½ tlsuolaa
Kastike
2 limen mehu (noin 1 dl mehua)
1valkosipulinkynsi
1 rkulehtipersiljaa
2 dlmaustamatonta paksua jogurttia
2 dlparmesaanijuustoa raastettuna
4 rkloliiviöljyä
2 dlpastan keitinvettä
Viimeistely
persiljaa
limelohkoja
parmesaanijuustoa

Pollo limenello − ohje:

  1. Kuivaa broilerit talouspaperilla ja leikkaa suupaloiksi.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Valmista kastike pastan kypsyessä. Purista limen mehut kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipuli, hienonna persilja.
  4. Sekoita jogurtti limenmehuun, lisää juustoraaste, valkosipuli, persilja ja 2 rkl öljyä. Ota 2 dl pastan keitinvettä talteen. Ohenna jogurttiseos desillä keitinvettä. Valuta kypsä pasta.
  5. Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja paista kanapalat kypsiksi. Mausta kurkumalla ja suolalla. Lisää pasta ja kastike. Sekoita nopeasti niin, että juusto sulaa.
  6. Ohenna tarvittaessa keitinvedellä. Viimeistele pollo limenello persiljalla. Tarjoa limen ja parmesaanin kera.

Vinkit!

  • Keitä kanapalat pastan kanssa samassa kattilassa, jolloin ne kypsyvät pehmeiksi ilman rasvaa.
  • Kurkkaa myös suosituin kanapastareseptimme, joka pelastaa arki-illan!
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo