Pollo limenello on kevään pirtein pasta! Raikkaan jogurttikastikkeen maustavat lime, sitruuna ja persilja
Munaton
20 min
Sitruunapastan serkku pollo limenello eli lime-kanapasta on helppo ja nopea valmistaa: sekoita kastike pastan kiehuessa, paista kanapalat ja sekoita kaikki ainekset pannulla kirpakan täyteläiseksi ateriaksi.
Sekoita jogurtti limenmehuun, lisää juustoraaste, valkosipuli, persilja ja 2 rkl öljyä. Ota 2 dl pastan keitinvettä talteen. Ohenna jogurttiseos desillä keitinvettä. Valuta kypsä pasta.
Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja paista kanapalat kypsiksi. Mausta kurkumalla ja suolalla. Lisää pasta ja kastike. Sekoita nopeasti niin, että juusto sulaa.
Ohenna tarvittaessa keitinvedellä. Viimeistele pollo limenello persiljalla. Tarjoa limen ja parmesaanin kera.
Vinkit!
Keitä kanapalat pastan kanssa samassa kattilassa, jolloin ne kypsyvät pehmeiksi ilman rasvaa.