Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pollo limenello on kevään pirtein pasta! Raikkaan jogurttikastikkeen maustavat lime, sitruuna ja persilja

20 min

Sitruunapastan serkku pollo limenello eli lime-kanapasta on helppo ja nopea valmistaa: sekoita kastike pastan kiehuessa, paista kanapalat ja sekoita kaikki ainekset pannulla kirpakan täyteläiseksi ateriaksi.

14.3.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (340 g)
broilerin ohutleikkeitä
300 g
pastaa
2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
kurkumaa
½ tl
suolaa
Kastike
2
limen mehu (noin 1 dl mehua)
1
valkosipulinkynsi
1 rku
lehtipersiljaa
2 dl
maustamatonta paksua jogurttia
2 dl
parmesaanijuustoa raastettuna
4 rkl
oliiviöljyä
2 dl
pastan keitinvettä
Viimeistely
persiljaa
limelohkoja
parmesaanijuustoa

Pollo limenello − ohje:

  1. Kuivaa broilerit talouspaperilla ja leikkaa suupaloiksi.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Valmista kastike pastan kypsyessä. Purista limen mehut kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipuli, hienonna persilja.
  4. Sekoita jogurtti limenmehuun, lisää juustoraaste, valkosipuli, persilja ja 2 rkl öljyä. Ota 2 dl pastan keitinvettä talteen. Ohenna jogurttiseos desillä keitinvettä. Valuta kypsä pasta.
  5. Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja paista kanapalat kypsiksi. Mausta kurkumalla ja suolalla. Lisää pasta ja kastike. Sekoita nopeasti niin, että juusto sulaa.
  6. Ohenna tarvittaessa keitinvedellä. Viimeistele pollo limenello persiljalla. Tarjoa limen ja parmesaanin kera.

Vinkit!

  • Keitä kanapalat pastan kanssa samassa kattilassa, jolloin ne kypsyvät pehmeiksi ilman rasvaa.
  • Kurkkaa myös suosituin kanapastareseptimme, joka pelastaa arki-illan!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt