


Pollo limenello on kevään pirtein pasta! Raikkaan jogurttikastikkeen maustavat lime, sitruuna ja persilja
20 min
Sitruunapastan serkku pollo limenello eli lime-kanapasta on helppo ja nopea valmistaa: sekoita kastike pastan kiehuessa, paista kanapalat ja sekoita kaikki ainekset pannulla kirpakan täyteläiseksi ateriaksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (340 g)
broilerin ohutleikkeitä
300 g
pastaa
2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
kurkumaa
½ tl
suolaa
Kastike
2
limen mehu (noin 1 dl mehua)
1
valkosipulinkynsi
1 rku
lehtipersiljaa
2 dl
maustamatonta paksua jogurttia
2 dl
parmesaanijuustoa raastettuna
4 rkl
oliiviöljyä
2 dl
pastan keitinvettä
Viimeistely
persiljaa
limelohkoja
parmesaanijuustoa
Pollo limenello − ohje:
- Kuivaa broilerit talouspaperilla ja leikkaa suupaloiksi.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista kastike pastan kypsyessä. Purista limen mehut kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipuli, hienonna persilja.
- Sekoita jogurtti limenmehuun, lisää juustoraaste, valkosipuli, persilja ja 2 rkl öljyä. Ota 2 dl pastan keitinvettä talteen. Ohenna jogurttiseos desillä keitinvettä. Valuta kypsä pasta.
- Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja paista kanapalat kypsiksi. Mausta kurkumalla ja suolalla. Lisää pasta ja kastike. Sekoita nopeasti niin, että juusto sulaa.
- Ohenna tarvittaessa keitinvedellä. Viimeistele pollo limenello persiljalla. Tarjoa limen ja parmesaanin kera.
Vinkit!
- Keitä kanapalat pastan kanssa samassa kattilassa, jolloin ne kypsyvät pehmeiksi ilman rasvaa.
- Kurkkaa myös suosituin kanapastareseptimme, joka pelastaa arki-illan!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
