Maku

Pizzapohja juureen – leivo juuritaikinalla pizza, joka on maultaan juuri sopivasti hapan

10 h 30 min
LA
MA
MU
VE
3.25
0

Pizzapohja juureen on ihana vaihtoehto, kun käytössäsi on toimiva hapanjuuri. Napolissa pizzaa ei leivota juurella, koska pohjaan ei haluta hapanta makua. Juurella valmistuu kuitenkin todella hyvä pizzapohja, jossa on sopivasti hapan maku. Suosittelemme kokeilemaan!
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Hannes Paananen

Ainekset (4 kpl)

Pizzapohja juureen

  • 100 gruokittua juurta
  • 350 gvettä
  • 500 gvehnäjauhoja (00-jauhoja tai Manitoba cream-jauhoja)
  • 10 goliiviöljyä
  • 10 gsuolaa

Tee näin

10 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN10 h
MITÄ PIDIT?
3.25