Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Unelman pehmeää

Pistaasivaahto − kuohkea ihanuus vain neljästä raaka-aineesta

10 min

Pistaasivaahto yhdistää suositun pistaasin ja mascarponen maut kermaisen pehmeäksi vaahdoksi. Pistaasien sijaan voit viimeistellä jälkiruoka-annokset myös rouhituilla pienillä suklaamunilla.

15.4.2025
Reseptin ainekset
6 annosta
250 g
mascarponejuustoa
2 dl
vispikermaa
1 dl
pistaasitahnaa
2 rkl
tomusokeria
Viimeistely
½–1 dl
pistaaseja (rouhittuna)

Pistaasivaahto − ohje:

  1. Vatkaa mascarpone ja kerma vaahdoksi.
  2. Lisää pistaasitahna ja tomusokeri. Vatkaa tasaiseksi.
  3. Lusikoi vaahto jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Viimeistele rouhituilla pistaaseilla.

Vinkki!

Voit valmistaa myös pistaasitahnan itse. Katso ohje täältä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt