


Unelman pehmeää
Pistaasivaahto − kuohkea ihanuus vain neljästä raaka-aineesta
10 min
Pistaasivaahto yhdistää suositun pistaasin ja mascarponen maut kermaisen pehmeäksi vaahdoksi. Pistaasien sijaan voit viimeistellä jälkiruoka-annokset myös rouhituilla pienillä suklaamunilla.
Reseptin ainekset
6 annosta
250 g
mascarponejuustoa
2 dl
vispikermaa
1 dl
pistaasitahnaa
2 rkl
tomusokeria
Viimeistely
½–1 dl
pistaaseja (rouhittuna)
Pistaasivaahto − ohje:
- Vatkaa mascarpone ja kerma vaahdoksi.
- Lisää pistaasitahna ja tomusokeri. Vatkaa tasaiseksi.
- Lusikoi vaahto jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Viimeistele rouhituilla pistaaseilla.
Vinkki!
Voit valmistaa myös pistaasitahnan itse. Katso ohje täältä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat