Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Taivaallista taateleista

Pistaasi-taatelisuklaa on kauden himotuin herkku, joka katoaa hetkessä parempiin suihin (tai pukinkonttiin)

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Taatelipohjaisen suklaalevyn juju on tehosekoittimella surautettu pistaasitahna ja valkosuklaakuorrute. Herkkupalat sopivat myös paketoitavaksi ruokalahjaksi.

26.11.2024
Reseptin ainekset
20 palaa
2 ps (á 70 g)
kuorittuja pistaasipähkinöitä
½ dl
tomusokeria
1 rkl
rypsi- tai auringonkukkaöljyä
1 pkt (400 g)
taateleita
200 g
valkosuklaata
Lisäksi
1 dl
kuorittuja pistaaseja
1 dl
kuivattuja karpaloita

Pistaasi-taatelisuklaa − ohje:

  1. Laita pistaasit tehosekoittimen kulhoon ja aja ne hienoksi muruksi. Lisää tomusokeri ja öljy.
  2. Hienonna tasaiseksi tahnaksi. Koneen tehosta riippuen tahnan valmistuminen voi kestää jopa 15 minuuttia.
  3. Poista taateleista kivet ja asettele taatelit kahden leivinpaperin väliin tasaiseksi kerrokseksi.
  4. Kauli taatelit ohueksi yhtenäiseksi levyksi. Levitä pistaasitahna taatelilevylle.
  5. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja kuorruta taateli-pistaasilevy suklaalla.
  6. Koristele levy pistaasipähkinöillä ja kuivatuilla marjoilla. Nosta levy jääkaappiin jähmettymään 2 tunniksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt