


Pistaasitäytteiset broilerinfileet
1 h 5 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 20 min
Kun juustoinen pistaasitäyte piiloutuu broilerinfileen sisään, syntyy vastustamattoman hyvä broileriherkku! Tarjoa mehevät pistaasitäytteiset broilerinfileet vaikkapa äitienpäivän aterialla.
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
marinoituja broilerinfileitä
Pistaasitäyte
1 1/2 dl
pistaaseja (rouhittuna)
1 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
3 rkl
oliiviöljyä
Mangosalsa
1
mango
2
kevätsipulinvartta
1
valkosipulinkynsi
1
chili
1 rkl
limen mehua
1 rkl
avokado- tai oliiviöljyä
2 rkl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
½ tl
sormisuolaa (esim. sitruuna tai chili)
¼ tl
mustapippuria
Pistaasitäytteiset broilerinfileet – ohje:
- Yhdistä pistaasitäytteen ainekset.
- Tee kaikkiin broilerinfileisiin viilto, joka ulottuu fileen leveämmästä päästä toiseen päähän saakka.
- Täytä kolot pistaasiseoksella lusikkaa apuna käyttäen. Sulje viiltoaukko cocktailtikulla.
- Ruskista fileet pannulla rasvassa molemmin puolin ja siirrä voideltuun uunivuokaan.
- Kypsennä 180 asteessa 15–20 minuuttia.
- Tarjoa pistaasitäytteiset broilerit mangosalsan ja villiriisin kanssa.
Mangosalsa
- Kuori kypsä mango ja leikkaa hedelmä kuutioiksi. Poista kivi. Hienonna kevätsipulit ja valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi.
- Yhdistä salsan ainekset. Nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi tekeytymään ennen tarjoilua.
Vinkki!
Voit marinoida broilerinfileet esimerkiksi raikkaalla appelsiini-limemarinadilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat