Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pistaasitäytteiset broilerinfileet

1 h 5 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 20 min

Kun juustoinen pistaasitäyte piiloutuu broilerinfileen sisään, syntyy vastustamattoman hyvä broileriherkku! Tarjoa mehevät pistaasitäytteiset broilerinfileet vaikkapa äitienpäivän aterialla.

18.5.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
marinoituja broilerinfileitä
Pistaasitäyte
1 1/2 dl
pistaaseja (rouhittuna)
1 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
3 rkl
oliiviöljyä
Mangosalsa
1
mango
2
kevätsipulinvartta
1
valkosipulinkynsi
1
chili
1 rkl
limen mehua
1 rkl
avokado- tai oliiviöljyä
2 rkl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
½ tl
sormisuolaa (esim. sitruuna tai chili)
¼ tl
mustapippuria

Pistaasitäytteiset broilerinfileet – ohje:

  1. Yhdistä pistaasitäytteen ainekset.
  2. Tee kaikkiin broilerinfileisiin viilto, joka ulottuu fileen leveämmästä päästä toiseen päähän saakka.
  3. Täytä kolot pistaasiseoksella lusikkaa apuna käyttäen. Sulje viiltoaukko cocktailtikulla.
  4. Ruskista fileet pannulla rasvassa molemmin puolin ja siirrä voideltuun uunivuokaan.
  5. Kypsennä 180 asteessa 15–20 minuuttia.
  6. Tarjoa pistaasitäytteiset broilerit mangosalsan ja villiriisin kanssa.

Mangosalsa

  1. Kuori kypsä mango ja leikkaa hedelmä kuutioiksi. Poista kivi. Hienonna kevätsipulit ja valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi.
  2. Yhdistä salsan ainekset. Nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi tekeytymään ennen tarjoilua.

Vinkki!

Voit marinoida broilerinfileet esimerkiksi raikkaalla appelsiini-limemarinadilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt