


Sopivan siirappista
Piparkakkurahka on joulun ajan simppeli jälkiruokasuosikki – valmistuu nopeasti ja maistuu kaikille!
20 min
Piparkakkurahka on helposti valmistuva joulusesongin herkku, joka sopii myös jouluaterian jälkiruoaksi. Voit valmistaa rahkan etukäteen jääkaappiin ja koristella piparkakuilla ja vaahterasiirapilla juuri ennen h-hetkeä.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
vispikermaa
1 prk (250 g)
maitorahkaa
noin 3 rkl
vaahterasiirappia tai tummaa siirappia
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
piparkakkumaustetta
Lisäksi
100 g
piparkakkuja
noin 4 rkl
vaahterasiirappia tai tummmaa siirappia
Piparkakkurahka – ohje:
- Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
- Lisää rahka ja mausteet kermavaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
- Jaa rahka laseihin tai jälkiruokakulhoihin. Valuta päälle vaahterasiirappia tai tummaa siirappia ja koristele kokonaisilla tai murennetuilla piparkakuilla.
Vinkki!
Voit korvata piparkakkumausteen myös noin 100 g:lla murskattuja piparkakkuja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat