Maku

Piparkakkukranssi

13 h 45 min
MA
4
0

Hurmaava piparkakkukranssi tehdään hyvin muotonsa paistossa säilyttävästä taikinasta. Tämä piparitaikina sopii erinomaisesti muihinkin piparkakkurakennelmiin, kuten piparkakkutaloon. Käytä piparkakkujen kiinnittämiseen kaupan valmista sokerikuorrutetta, jolla liitoksista tulee kestävät. 
Tulosta
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (4 kpl)

Piparitaikina

  • 300 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %) (tarvittaessa maidotonta)
  • 1 1/2 dlsiirappia (tummaa)
  • 3 1/2 dlsokeria
  • 1 rklkanelia
  • 2 tlneilikkaa
  • 2 tlinkivääriä
  • 2 tlkardemummaa
  • 3 kplmunaa
  • 12 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlruokasoodaa
  • 1/4 tlsuolaa

Lisäksi

  • 1 tuubi sokerikuorrutusta

Tee näin

13 h 45 min
{
AKTIIVINEN1 h 45 min
PASSIIVINEN12 h
MITÄ PIDIT?
4