Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparkakkuwhoopiet

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Suloiset piparkakku-whoopiet saavat makunsa piparkakkumausteesta ja täytteekseen luumumarmeladia. Täydellinen joulunajan herkku!

10.12.2012
Reseptin ainekset
20 kpl
50 g
voita
1/2 dl
rypsiöljyä
1 dl
sokeria
1/2 dl
fariinisokeria
1 kpl
munaa
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
piparkakkumaustetta
2 tl
vaniljasokeria
1 1/2 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
3/4 dl
kevytmaitoa
Täyte
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
1 1/2 dl
marmeladia (luumu)
1/2 dl
fariinisokeria
3 kpl
piparkakkuja
1 dl
hilloa (puolukka)

Vatkaa pehmeä voi, öljy ja sokerit vaahdoksi. Lisää muna edelleen vatkaten.

Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan. Lisää lopuksi maito.

Pursota taikinasta Ø noin 3 cm:n kokoisia pyörylöitä pellille leivinpaperin päälle. Jätä väliin leviämisvaraa.

Paista 175-asteisessa uunissa 12–14 minuuttia. Keksit saavat jäädä pehmeiksi.

Valmista täyte. Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon luumumarmeladi ja fariinisokeri. Murskaa piparkakut.

Levitä puolukkahilloa puolelle jäähtyneistä whoopiepohjista. Pursota täytettä isolla tähtityllalla ja ripottele päälle piparkakunmuruja. Nosta kannet päälle.

Huiskauta piparkakkuwhoopien päälle tomusokeria.

Anna piparkakkuwhoopieiden vetäytyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt