Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparkakku-banaanileipä

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min
Reseptin ainekset
2 kpl
3 kpl
banaania
2 tl
bourbon-vaniljajauhetta
1,5 dl
punaista maitoa
0,5 dl
juoksevaa hunajaa
0,5 dl
siirappia (käytin vaaleaa, mutta tumma käy hyvin myös)
2 rkl
valkoviinietikkaa
1,5 tl
leivinjauhetta
2 tl
ruokasoodaa
1 rkl
jauhettua kanelia
4 tl
jauhettua inkivääriä
1/3 tl
jauhettua muskottipähkinää
1 tl
jauhettua pomeranssia
0,5 dl
sokeria
5 dl
jauhoja (gluteenittomia tai tavallisia)

Muussaa banaanit. 

Sekoita banaanit, vaniljajauhe, maito, juokseva hunaja, siirappi ja viinietikka keskenään. 

Sekoita seuraavaksi kuivat aineet: leivinjauhe, ruokasooda, kaneli, jauhettu inkivääri, muskottipähkinä, jauhettu pomeranssi, sokeri ja (gluteenittomat) jauhot. 

Kaada kosteat ainekset kuivien joukkoon. 

Sekoita hyvin. 

Öljyä leipävuoat. 

Lämmitä uuni 175 asteeseen. 

Kaada taikinat vuokiin ja paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia. Älä avaa uuniluukkua välissä. 

Kun 30 minuuttia on mennyt anna leipien levätä uunissa 10 minuuttia ennen kuin avaat uuniluukun. 

Koristele leivät, jos haluat. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt