


Pipariset juustopallerot
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Sinihomejuuston ja pipareiden yhdistelmä toimii aina! Nämä täyteläiset pipari-juustopallerot saavat makeutta aprikoosista.
Reseptin ainekset
25 kpl
150 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
150 g
tuorejuustoa (maustamatonta)
1 dl
kuivattuja aprikooseja (silputtuna)
50 g
piparkakkuja (murskattuna)
Pinnalle
50 g
piparkakkuja (murskattuna)
Pipariset juustopallerot – ohje:
- Murustele sinihomejuusto kulhoon ja lusikoi sekaan tuorejuusto. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Sekoita tahnaan aprikoosisilppu ja piparimurska. Nosta tahna jääkaappiin noin tunniksi.
- Murskaa piparit esimerkiksi kaulimella. Ota juustotahnasta nokareita ja pyörittele ne palloiksi. Kierittele pallot piparimurussa.
Vinkki!
Piparimurut kostuvat säilytyksessä. Jos haluat valmistella juustopallerot etukäteen, pyörittele ne valmiiksi jääkaappiin ja kääntele piparimurussa juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat