Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Croissant ja pipari treffeillä

Kahden valmistaikinan kieppi! Helppojen piparirullapullien sisällä on mausteinen kanelivoi – katso helppo ohje

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Pakastealtaan piparkakkutaikinasta ja purkkicroissanttaikinasta tulee mehevä rullapulla. Taikinakerrosten väliin sivellään jouluinen maustevoi. Nam joka puraisulla!

14.10.2024

Reseptin ainekset
6 pullaa
½ pkt (250 g)
valmista piparkakkutaikinaa
1 tlk (240 g)
valmista croissanttaikinaa (esim. Danerolles)
3 rkl
voita tai margariinia
1 rkl
sokeria
1 tl
kanelia
½ tl
jauhettua pomeranssinkuorta
Pikeeri
1
valkuainen
3 dl
tomusokeria
  1. Sulata piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Levitä croissanttaikina työalustalle. Katkaise croissanttaikina siinä olevien pystylinjojen mukaan kolmeen osaan ja laita työtasolle niin, että saat yhden suorakaiteen muotoisen levyn. Nipistele taikinan leikkuulinjat kiinni. Kauli piparitaikina saman kokoiseksi levyksi.
  3. Sulata rasva pienessä kulhossa mikrossa. Lisää sokeri ja mausteet ja levitä maustevoi croissanttaikinan pinnalle. Laita piparkakkutaikina croissanttaikinan päälle.
  4. Rullaa taikinat pitkältä sivulta rullaksi. Leikkaa rulla kolmeen osaan ja rullat pitkittäin kahtia. Käännä leikkauspinta ylöspäin ja kiepauta taikina rullalle. Laita rullat muffinipellille.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20–25 minuuttia. Koristele jäähtyneet leivonnaiset pikeerillä.

Saat vegaaniset rullapullat, kun valitset vegaanisen piparitaikinan ja kasvipohjaisen voin tai laktoosittoman margariinin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt