Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparinen juustokakku

50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min

Piparinen juustokakku saa pohjansa piparitaikinasta ja täytteenä on mehevä tuorejuustotäyte. Pipareilla koristeltu kakku sopii upeasti joulun herkkupöytään!

26.7.2005
Reseptin ainekset
8 palaa
Pohja
250 g
piparkakkutaikinaa (pakaste)
Täyte
400 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 ½ dl
fariinisokeria
2
munaa
1 ½ tl
kanelia
1 tl
vaniljasokeria

Piparinen juustokakku – ohje:

  1. Voitele piirakka- tai irtopohjavuoka hyvin tai vuoraa se leivinpaperilla.
  2. Kauli piparkakkutaikina vuoan pohjan kokoiseksi levyksi ja nosta levy vuokaan.
  3. Sekoita juustokakun täytteen ainekset kulhossa ja kaada pohjalevylle.
  4. Paista torttua 175 asteessa noin 40 minuuttia.
  5. Jäähdytä juustokakku täysin ennen tarjoilua, mielellään jääkaappikylmäksi.
  6. Koristele piparinen juustokakku valmiilla piparkakuilla, tai paista yli jääneestä taikinasta pieniä koristepiparkakkuja 200-asteisessa uunissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt