Piparinen juustokakku
50 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
40 minPiparinen juustokakku saa pohjansa piparitaikinasta ja täytteenä on mehevä tuorejuustotäyte. Pipareilla koristeltu kakku sopii upeasti joulun herkkupöytään!
3.9
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 26.7.2005

Piparinen juustokakku
Reseptin ainekset (8 palaa)
Pohja
- 250 gpiparkakkutaikinaa (pakaste)
Täyte
- 400 gtuorejuustoa (maustamaton)
- 1 1/2 dlfariinisokeria
- 2 kplmunaa
- 1 1/2 tlkanelia
- 1 tlvaniljasokeria
Piparinen juustokakku valmistuu näin:
- Voitele piirakka- tai irtopohjavuoka hyvin tai vuoraa se leivinpaperilla.
- Kauli piparkakkutaikina vuoan pohjan kokoiseksi levyksi ja nosta levy vuokaan.
- Sekoita juustokakun täytteen ainekset kulhossa ja kaada pohjalevylle.
- Paista torttua 175 asteessa noin 40 minuuttia.
- Jäähdytä juustokakku täysin ennen tarjoilua, mielellään jääkaappikylmäksi.
- Koristele piparinen juustokakku valmiilla piparkakuilla, tai paista yli jääneestä taikinasta pieniä koristepiparkakkuja 200-asteisessa uunissa.

Wienernougat-juustokakku – elämäsi paras joulukakku, jossa on konvehteja kolmessa kerroksessa
Meillä kotona

Glögijuustokakku – täydellinen kakku joulun herkkuhetkiin
Maku

Jouluinen juustokakku on täydellinen päätös juhla-aterialle – kurkkaa 6 ihanaa ohjetta ja valitse oma suosikkisi!

Joulukakku tekee juhlan! Glögijuustokakku, Helka-tädin hillakakku ja 20 muuta suosikkia perinteisistä uusiin hitteihin

Jouluinen cassata-juustokakku
Maku

Toblerone-juustokakku
Maku

Valkosuklaajuustokakku – makea herkku, joka hurmaa kuohkeudellaan
Meillä kotona

Snickers-juustokakku – suklaan, kinuskin ja suolapähkinän herkkutrio aiheuttaa vakavaa riippuvuutta
Maku