Piparinen juustokakku
50 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
40 minPiparinen juustokakku saa pohjansa piparitaikinasta ja täytteenä on mehevä tuorejuustotäyte. Pipareilla koristeltu kakku sopii upeasti joulun herkkupöytään!
KA
3.9
Kuvat
Julkaistu 26.7.2005

Piparinen juustokakku
Reseptin ainekset (8 palaa)
Pohja
- 250 gpiparkakkutaikinaa (pakaste)
Täyte
- 400 gtuorejuustoa (maustamaton)
- 1 ½ dlfariinisokeria
- 2munaa
- 1 ½ tlkanelia
- 1 tlvaniljasokeria
Piparinen juustokakku – ohje:
- Voitele piirakka- tai irtopohjavuoka hyvin tai vuoraa se leivinpaperilla.
- Kauli piparkakkutaikina vuoan pohjan kokoiseksi levyksi ja nosta levy vuokaan.
- Sekoita juustokakun täytteen ainekset kulhossa ja kaada pohjalevylle.
- Paista torttua 175 asteessa noin 40 minuuttia.
- Jäähdytä juustokakku täysin ennen tarjoilua, mielellään jääkaappikylmäksi.
- Koristele piparinen juustokakku valmiilla piparkakuilla, tai paista yli jääneestä taikinasta pieniä koristepiparkakkuja 200-asteisessa uunissa.

Wienernougat-juustokakku – elämäsi paras joulukakku, jossa on konvehteja kolmessa kerroksessa
Meillä kotona

Glögijuustokakku – täydellinen kakku joulun herkkuhetkiin
Maku

Jouluinen juustokakku on täydellinen päätös juhla-aterialle – kurkkaa 6 ihanaa ohjetta ja valitse oma suosikkisi!

Joulukakku tekee juhlan! Glögijuustokakku, Helka-tädin hillakakku ja 20 muuta suosikkia perinteisistä uusiin hitteihin

Jouluinen cassata-juustokakku
Maku

Toblerone-juustokakku
Maku

Valkosuklaajuustokakku – makea herkku, joka hurmaa kuohkeudellaan
Meillä kotona

Snickers-juustokakku – suklaan, kinuskin ja suolapähkinän herkkutrio aiheuttaa vakavaa riippuvuutta
Maku