


Piparinen juustokakku
50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min
Piparinen juustokakku saa pohjansa piparitaikinasta ja täytteenä on mehevä tuorejuustotäyte. Pipareilla koristeltu kakku sopii upeasti joulun herkkupöytään!
Reseptin ainekset
8 palaa
Pohja
250 g
piparkakkutaikinaa (pakaste)
Täyte
400 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 ½ dl
fariinisokeria
2
munaa
1 ½ tl
kanelia
1 tl
vaniljasokeria
Piparinen juustokakku – ohje:
- Voitele piirakka- tai irtopohjavuoka hyvin tai vuoraa se leivinpaperilla.
- Kauli piparkakkutaikina vuoan pohjan kokoiseksi levyksi ja nosta levy vuokaan.
- Sekoita juustokakun täytteen ainekset kulhossa ja kaada pohjalevylle.
- Paista torttua 175 asteessa noin 40 minuuttia.
- Jäähdytä juustokakku täysin ennen tarjoilua, mielellään jääkaappikylmäksi.
- Koristele piparinen juustokakku valmiilla piparkakuilla, tai paista yli jääneestä taikinasta pieniä koristepiparkakkuja 200-asteisessa uunissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat