


Piparikuppikakut lumivalkoisella tuorejuustokuorrutteella – haukatessa herkun sisältä paljastuu yllätys!
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Piparikuppikakkujen sisältä paljastuu piparkakkutaikinasta pyöritelty sydän. Kuorruta kakkuset pehmeällä lumenvalkoisella tuorejuustokreemillä ja herkuttele!
Reseptin ainekset
8 annosta
Piparikuppikakut
3 dl
vehnäjauhoja
2 dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
piparkakkumaustetta
100 g
voita
2
kananmunaa
1 dl
kermaa
80 g
piparkakkutaikinaa
Kuorrutus
50 g
pehmeää voita
150 g
tuorejuustoa
3 dl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
Piparikuppikakut – ohje:
- Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa.
- Sulata voi ja sekoita se munien ja kerman kanssa toisessa kulhossa.
- Yhdistä jauhoseos ja voi-munaseos käännellen tasaiseksi taikinaksi.
- Jaa piparitaikina kahdeksaan osaan ja pyöritä palat palloiksi.
- Nosta paperiset muffinivuoat pellille. Lusikoi puolet taikinasta vuokiin. Laita jokaisen vuoan keskelle piparipallo. Lusikoi loppu taikina vuokiin.
- Paista muffineja uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ennen kuorruttamista.
- Vatkaa pehmeä voi, tuorejuusto, tomuja vaniljasokeri notkeaksi kuorrutukseksi. Pursota kuorrutus piparikuppikakkujen päälle tähtityllalla.
- Koristele piparikuppikakkujen pinta koristerakeilla ja pienillä tähtipiparkakuilla.
Vinkki!
Koristele pienet piparkakut kiinnittämällä niiden pintaan sokerikuorrutteella erilaisia koristerakeita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat