Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparikuppikakut lumivalkoisella tuorejuustokuorrutteella – haukatessa herkun sisältä paljastuu yllätys!

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Piparikuppikakkujen sisältä paljastuu piparkakkutaikinasta pyöritelty sydän. Kuorruta kakkuset pehmeällä lumenvalkoisella tuorejuustokreemillä ja herkuttele!

18.12.2018
Reseptin ainekset
8 annosta
Piparikuppikakut
3 dl
vehnäjauhoja
2 dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
piparkakkumaustetta
100 g
voita
2
kananmunaa
1 dl
kermaa
80 g
piparkakkutaikinaa
Kuorrutus
50 g
pehmeää voita
150 g
tuorejuustoa
3 dl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria

Piparikuppikakut – ohje:

  1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa.
  2. Sulata voi ja sekoita se munien ja kerman kanssa toisessa kulhossa.
  3. Yhdistä jauhoseos ja voi-munaseos käännellen tasaiseksi taikinaksi.
  4. Jaa piparitaikina kahdeksaan osaan ja pyöritä palat palloiksi.
  5. Nosta paperiset muffinivuoat pellille. Lusikoi puolet taikinasta vuokiin. Laita jokaisen vuoan keskelle piparipallo. Lusikoi loppu taikina vuokiin.
  6. Paista muffineja uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ennen kuorruttamista.
  7. Vatkaa pehmeä voi, tuorejuusto, tomuja vaniljasokeri notkeaksi kuorrutukseksi. Pursota kuorrutus piparikuppikakkujen päälle tähtityllalla.
  8. Koristele piparikuppikakkujen pinta koristerakeilla ja pienillä tähtipiparkakuilla.

Vinkki!

Koristele pienet piparkakut kiinnittämällä niiden pintaan sokerikuorrutteella erilaisia koristerakeita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt