Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparijoulutorttu yhdistää kaksi joulun suursuosikkia – ja tarvitset vain 3 raaka-ainetta!

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Piparijoulutortut ovat ratkaisu, kun et osaa valita torttujen ja piparkakkujen väliltä. Valitse täytemarmeladi oman makusi mukaan ja kiepauta herkut suloisiksi sydämiksi.

22.12.2022
Reseptin ainekset
16 kpl
1 pkt (500 g)
laskostettua voitaikinaa (tai 1 lehtitaikinalevy, 600 g)
1 pkt (500 g)
piparkakkutaikinaa
n. 200 g
paistonkestävää marmeladia (esim. vadelma-, luumu-, aprikoosi- tai omena)
Voitelu
1
kananmuna
Viimeistely
tomusokeria

Piparijoulutorttu – ohje:

  1. Sulata taikinat pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kauli voi- tai lehtitaikina ja piparitaikina samankokoisiksi levyiksi. Voitele piparitaikina munalla. Siirrä voitaikina piparitaikinan päälle ja jatka kaulimista, kunnes saat noin 40 × 30 cm:n levyn.
  3. Levitä marmeladi tasaisesti levylle.
  4. Rullaa taikinaa molemmilta pitkiltä sivuilta niin, että rullat kohtaavat keskellä. Leikkaa rulla noin 2 sentin viipaleiksi ja käännä leikkauspinta ylöspäin. Muotoile tortut sydämiksi hieman venyttämällä taikinaa.
  5. Voitele tortut munalla.
  6. Paista piparijoulutorttuja 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Siivilöi tomusokeria jäähtyneiden torttujen pinnalle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt