Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparitiramisu – maistuva päätös aattoillan juhla-aterialle

3 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 3 h 0 min

Piparitiramisu maustetaan piparkakkurahkalla, kanelilla ja kardemummalla. Tiramisu on vartissa valmis jääkaappiin, jossa se saa tekeytyä rauhassa ennen tarjoilua.

14.12.2015
Reseptin ainekset
10 annosta
250 g
mascarponejuustoa
200 g
piparkakkurahka (Arla)
12
savoiardikeksiä
4
kananmunan keltuaista
2 rkl
sokeria
1 dl
vahvaa kahvia jäähdytettynä
½ dl
brandyä
1 tl
kanelia
1 tl
jauhettua kardemummaa
2 rkl
kaakaojauhetta

Piparitiramisu – ohje:

  1. Keitä vahva tumma kahvi ja mausta se brandyllä.
  2. Asettele keksit vierekkäin suorakaiteen muotoisen astian pohjalle ja kostuta ne märäksi kahvilla. Keksejä saattaa mennä enemmänkin kuin ohje sanoo, riippuen käyttämäsi astian koosta. Lisää keksien päälle hieman kanelia ja kardemummaa.
  3. Vatkaa sokeri ja keltuaiset vaahdoksi. Lisää mascarpone ja jatka vatkaamista.
  4. Lisää lopuksi rahka ja sekoittele täyte tasaiseksi.
  5. Levitä seos keksien päälle.
  6. Lisää piparitiramisun pinnalle reilusti kaakaojauhetta ja laita jääkaappiin jäähtymään vähintään kolmeksi tunniksi.

Kurkkaa myös aidon italialaisen tiramisun ohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt