Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinaatti-ricottauunipasta on lohturuokien uusi ykkönen – kokeile helppoa reseptiä!

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Pinaatti-ricottauunipasta valmistetaan tuorelasagnelevyistä, joiden sisään kääritään mehevää pinaatti-ricottatäytettä. Rullat kypsyvät näppärästi tomaattikastikkeessa uunissa.

20.9.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Täyte
240 g
babypinaattia
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
rypsiöljyä
1 pkt (250 g)
ricottajuustoa
1 dl
parmesaanijuustoa raastettuna
1
muna
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1/8 tl
muskottipähkinää jauhettuna
½ rku
basilikaa
Lisäksi
1 pkt (250 g)
tuorelasagnelevyjä
Tomaattikastike
500 g
maustettua paseerattua tomaattia (yrtti tai valkosipuli)
½ tl
sokeria
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
Pinnalle
1 dl
parmesaaniraastetta

Pinaatti-ricottauunipasta – ohje:

  1. Huuhtele ja hienonna pinaatit karkeasti. Kuori ja hienonna myös valkosipulinkynsi.
  2. Kuullota pinaatit ja valkosipulinkynsi öljyssä korkeareunaisessa paistinpannussa tai kattilassa. Nosta sivuun ja anna jäähtyä hetki.
  3. Lisää ricotta, parmesaani, muna ja mausteet pinaattiseokseen. Hienonna basilika joukkoon.
  4. Levitä lusikallinen täytettä jokaisen lasagnelevyn pitkän sivun reunaan. Pyöritä levyt rulliksi. Leikkaa rullat kolmeen osaan.
  5. Mausta paseerattu tomaatti sokerilla, suolalla ja pippurilla. Kaada kastike litran vetoiseen uunivuokaan.
  6. Nosta rullat pystyyn vieri viereen vuokaan. Ripottele päälle parmesaaniraastetta. Paista pinaatti-ricottauunipastaa 200 asteessa 30 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt