


Pienet poropiiraat – helpot ja herkulliset suolapalat
1 h 20 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 55 min
Poropiiraat vievät kielen mennessään! Nämä suolaiset herkkupalat ovat mielettömän maukkaita, mutta siitäkin huolimatta ne valmistuvat todella helposti. Kokeile kerran ja teet näitä varmasti toistekin!
Reseptin ainekset
12 kpl
400 g
piirakkataikinaa (pakaste)
Täyte
100 g
kylmäsavustettua poroa
1/2 kpl
punaista paprikaa
2 1/2 dl
ruokakermaa
100 g
juustoa (raastettuna)
2 kpl
munaa
1/2 tl
mustapippuria
Voiteluun
1 kpl
munaa
Pinnalle
1 dl
pistaaseja (murskattuna)
Poropiiraat – ohje:
- Sulata taikina pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
- Leikkaa poro kuutioiksi. Huuhtele, halkaise ja kuutioi paprika. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
- Kauli taikina suorakaiteeksi (noin 30 x 40 cm). Leikkaa levy 12 neliöksi. Asettele taikinaneliöt muffinipellin koloihin ja jaa täyte tasaisesti.
- Voitele poropiiraiden reunat munalla. Koristele pistaaseilla. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen poropiirakan resepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat