


Pikkelöity fenkoli – raikas ja monipuolinen lisuke valmistuu hujauksessa
12 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 12 h 0 min
Pikkelöity fenkoli sopii salaatteihin, leivän päälle ja lisukkeeksi ruoalle kuin ruoalle. Varoitamme: kirpeä ja rapeaan herkkuun jää koukkuun!
Reseptin ainekset
1
fenkoli (300 g)
1½ dl
etikkaa
1½ dl
vettä
1 dl
sokeria
½ tl
suolaa
1 tl
korianterinsiemeniä
1
valkosipulinkynsi
Pikkelöity fenkoli – ohje:
- Leikkaa fenkoli mandoliinilla tai veitsellä ohuiksi suikaleiksi.
- Mittaa kattilaan etikka, vesi, sokeri, suola ja korianterinsiemenet. Kuori valkosipulinkynsi ja lisää kattilaan. Kiehauta sekoittaen niin, että sokeri ja suola liukenevat.
- Pane fenkoli kannelliseen purkkiin tai rasiaan ja kaada liemi päälle. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat