


Liemeen säilötty
Pikkelöidyt suppilovahverot – makean mausteiset sienet ovat herkullinen lisä joulupöydässä
2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min
Mausteliemeen säilötyt suppilovahverot sopivat niin kala-, kasvis- kuin riistaruoan lisukkeeksikin. Ne voi myös tehdä hyvissä ajoin tai viedä vaikka ruokatuliaiseksi.
Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
suppilovahveroita
Liemi
2 dl
vettä
½ dl
väkiviinaetikkaa
½ dl
valko- tai omenaviinietikkaa
1 dl
sokeria
5
kokonaista maustepippuria
5
kokonaista mustapippuria
5
kokonaista neilikkaa
1–2
laakerinlehteä
1
kanelitanko
Pikkelöidyt suppilovahverot – ohje:
- Jos käytät tuoreita sieniä, puhdista ne.
- Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kiehauta liemi ja lisää sienet kattilaan. Keitä noin 5 minuutin ajan.
- Purkita kuumana ja säilytä viileässä. Anna tekeytyä vähintään pari tuntia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat