


Piimäkakku
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Piimäkakku on sen luokan herkku, että se katoaa lautasilta äkkiä! Fariinisokeri, kaneli ja kardemumma takaavat täyteläisen maun ja muutama desi piimää herkullisen mehevyyden. Ohjeesta tulee kaksi litran kokoista kakkua. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
30 viipaletta
Piimäkakku
4 dl
piimää
500 g
fariinisokeria
0,5 tl
suolaa
100 g
voita (sulatettuna)
7 dl
vehnäjauhoja
2 tl
ruokasoodaa
1 tl
kanelia
1 tl
kardemummaa
1 tl
neilikkaa
Piimäkakku – ohje:
- Sekoita fariinisokeri ja sulatettu voi piimän joukkoon. Lisää myös suola.
- Sekoita jauhot, ruokasooda, neilikka, kaneli ja kardemumma keskenään.
- Lisää jauho-mausteseos piimäseoksen joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Voitele ja jauhota kaksi litran vetoista kuivakakkuvuokaa. Kaada taikina vuokiin.
- Paista piimäkakkuja 175-asteisessa uunissa 60 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat