Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piimäkakku

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Piimäkakku on sen luokan herkku, että se katoaa lautasilta äkkiä! Fariinisokeri, kaneli ja kardemumma takaavat täyteläisen maun ja muutama desi piimää herkullisen mehevyyden. Ohjeesta tulee kaksi litran kokoista kakkua. Suosittelemme!

14.9.2015
Reseptin ainekset
30 viipaletta
Piimäkakku
4 dl
piimää
500 g
fariinisokeria
0,5 tl
suolaa
100 g
voita (sulatettuna)
7 dl
vehnäjauhoja
2 tl
ruokasoodaa
1 tl
kanelia
1 tl
kardemummaa
1 tl
neilikkaa

Piimäkakku – ohje:

  1. Sekoita fariinisokeri ja sulatettu voi piimän joukkoon. Lisää myös suola. 
  2. Sekoita jauhot, ruokasooda, neilikka, kaneli ja kardemumma keskenään. 
  3. Lisää jauho-mausteseos piimäseoksen joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi. 
  4. Voitele ja jauhota kaksi litran vetoista kuivakakkuvuokaa. Kaada taikina vuokiin.
  5. Paista piimäkakkuja 175-asteisessa uunissa 60 minuuttia. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt