Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pihlajanmarja-valkosuklaakeksit

1 h 45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 30 min

Pihlajanmarjan hapokkuus sopii loistavasti valkosuklaan kanssa. Hyödynnä marjoja notkuvat pihlajat ja leivo vinkeät keksit.

24.9.2017
Reseptin ainekset
18 kpl
200 g
voita
1,5 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
4 dl
vehnäjauhoja
1 kpl
kananmuna
1 dl
pihlajanmarjoja
100 g
valkosuklaata

Pihlajanmarja-valkosuklaakeksit – ohje:

  1. Vatkaa sokeri, vaniljasokeri ja voi keskenään vaahdoksi.
  2. Lisää joukkoon yksi kananmuna. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
  3. Hienonna pihlajanmarjat ja rouhi valkosuklaa. Lisää ne taikinaan.
  4. Ota pala kelmua ja kaavi taikina sen päälle pötköksi. Käännä kelmu päälle ja pyörittele taikinasta noin 30 cm pitkä pötkö. Pakasta noin tunti.
  5. Leikkaa taikinasta 1 cm paksuisia viipaleita ja paista niitä 175-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Jätä leviämisvaraa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt