


Pihlajanmarja-valkosuklaakeksit
1 h 45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 30 min
Pihlajanmarjan hapokkuus sopii loistavasti valkosuklaan kanssa. Hyödynnä marjoja notkuvat pihlajat ja leivo vinkeät keksit.
Reseptin ainekset
18 kpl
200 g
voita
1,5 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
4 dl
vehnäjauhoja
1 kpl
kananmuna
1 dl
pihlajanmarjoja
100 g
valkosuklaata
Pihlajanmarja-valkosuklaakeksit – ohje:
- Vatkaa sokeri, vaniljasokeri ja voi keskenään vaahdoksi.
- Lisää joukkoon yksi kananmuna. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
- Hienonna pihlajanmarjat ja rouhi valkosuklaa. Lisää ne taikinaan.
- Ota pala kelmua ja kaavi taikina sen päälle pötköksi. Käännä kelmu päälle ja pyörittele taikinasta noin 30 cm pitkä pötkö. Pakasta noin tunti.
- Leikkaa taikinasta 1 cm paksuisia viipaleita ja paista niitä 175-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Jätä leviämisvaraa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat