


Porkkanakakkumuffinit
1 h 20 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 45 min
Porkkanakakku muuntuu myös ihanaksi miniversioksi! Paista pienet porkkanakakut kätevästi muffinivuoissa ja viimeistele tarjoilukuntoon ihanalla sulatejuustokuorrutteella.
Reseptin ainekset
20 kpl
4
munaa
3 dl
sokeria
4 dl
vehnäjauhoja
3 tl
kanelia
2 ½ tl
leivinjauhetta
1 ½ tl
vaniljasokeria
250 g
porkkanaa (raasteena)
1 ½ dl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Kuorrutus
50 g
voita
200 g
sulatejuustoa (maustamaton)
2 dl
tomusokeria
Koristeluun
1 rkl
koristerakeita
Porkkanakakkumuffinit – ohje:
- Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
- Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua porkkanaa ja rasvaa. Sekoita tasaiseksi.
- Annostele taikina muffini- tai leivosvuokiin.
- Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Valmista sillä aikaa kuorrutus. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto sähkövatkaimella. Lisää tomusokeri.
- Levitä tai pursota kuorrutus kakkujen pinnalle.
- Koristele porkkanakakkumuffinit sokerikoristeilla tai koristerakeilla.
Vinkki!
Maistuisiko myös tavallinen porkkanakakku? Kurkkaa ikisuosittu Tiinan mehevä porkkanakakku!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat