Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porkkanakakkumuffinit

1 h 20 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 45 min

Porkkanakakku muuntuu myös ihanaksi miniversioksi! Paista pienet porkkanakakut kätevästi muffinivuoissa ja viimeistele tarjoilukuntoon ihanalla sulatejuustokuorrutteella.

25.5.2009
Reseptin ainekset
20 kpl
4
munaa
3 dl
sokeria
4 dl
vehnäjauhoja
3 tl
kanelia
2 ½ tl
leivinjauhetta
1 ½ tl
vaniljasokeria
250 g
porkkanaa (raasteena)
1 ½ dl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Kuorrutus
50 g
voita
200 g
sulatejuustoa (maustamaton)
2 dl
tomusokeria
Koristeluun
1 rkl
koristerakeita

Porkkanakakkumuffinit – ohje:

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua porkkanaa ja rasvaa. Sekoita tasaiseksi.
  3. Annostele taikina muffini- tai leivosvuokiin.
  4. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  5. Valmista sillä aikaa kuorrutus. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto sähkövatkaimella. Lisää tomusokeri.
  6. Levitä tai pursota kuorrutus kakkujen pinnalle.
  7. Koristele porkkanakakkumuffinit sokerikoristeilla tai koristerakeilla.

Vinkki!

Maistuisiko myös tavallinen porkkanakakku? Kurkkaa ikisuosittu Tiinan mehevä porkkanakakku!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt